Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Körfez Bölgesi gazileri Ayvalık'ta buluştu

Körfez Bölgesi gazileri Ayvalık

Gaziler Günü nedeniyle Edremit Körfezi`nde yaşayan gaziler, ilçelerde ki kutlamaların ardından Ayvalık TSK Ali Çetinkaya İlk kurşun Rehabilitasyon Merkezi'nde protokol mensuplarının da katıldığı öğle yemeğinde bir araya geldi.

Gaziler Günü nedeniyle Edremit Körfezi`nde yaşayan gaziler, ilçelerde ki kutlamaların ardından Ayvalık TSK Ali Çetinkaya İlk kurşun Rehabilitasyon Merkezi’nde protokol mensuplarının da katıldığı öğle yemeğinde bir araya geldi.
Ayvalık, Burhaniye, Havran, Gömeç ve Edremit ilçelerindeki gaziler 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle ilçelerde yapılan anma programının ardından Ayvalıkta bir araya geldi.
Türk Silahlı Kuvvetleri Ali Çetinkaya İlk Kurşun Rehabilitasyon Merkezi’ndeki yemekte, gazileri 19. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Topçu karşıladı.
Tuğgeneral Topçu, gazilerin bu ülkenin kazanılmasında ve korunmasında canlarını ortaya koyduklarını, gazileri böyle anlamlı bir günde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.
TSK Ali Çetinkaya İlk Kurşun Rehabilitasyon Merkezi’ndeki yemeğe Edremit 19. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Topçu, Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Ayvalık Kaymakamlığını temsilen Balıkesir Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, Gömeç Kaymakamı Naif Yavuz, Burhaniye Kaymakamı Osman Yenidoğan, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, emniyet müdürleri, gaziler ve aileleri katıldı.
Gaziler ve protokol mensupları günün anısına birlikte hatıra fotoğrafı çektirip etkinlik sona erdi.



  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli